Të gjitha kategoritë
Kllapa fikse e portit të automjetit

Kllapa fikse e portit të automjetit


Vendi i origjinës:Shanghai
Certifikim:Standardi OEKO-TEX 100
Sasia minimale Rendit:500kg
Details paketimit:3-8 kg për kuti
Koha për dorëzim:Të negociohet
Kushtet e pagesës:T/T, L/C e parevokueshme.
Aftësia furnizimit:10,000 ton në vit
HETIM
Aplikacion

Kllapa diellore PV është një mbajtëse speciale e krijuar për vendosjen, montimin dhe fiksimin e paneleve diellore në një sistem energjie diellore PV. Materialet e përgjithshme janë aliazh alumini, çeliku i karbonit dhe çelik inox. Si prodhues i montimeve diellore PV, materiali kryesor i montimeve tona PV është aliazh alumini.

01. Rezistenca ndaj korrozionit dhe jetë e gjatë

Rezistenca ndaj korrozionit është 10-20 herë më e madhe se ajo e galvanizimit të zakonshëm me zhytje të nxehtë.

Jeta e shërbimit mund të arrijë më shumë se 30 vjet në kushte normale.

02. Performanca me kosto të lartë

Me performancë super të lartë, por çmimi është shumë më i ulët se çeliku inox dhe produktet e tjera të ngjashme.

03. Funksioni i vetëriparimit

Seksioni kryq formohet automatikisht nga hidroksidi i zinkut, kloruri alkalik i zinkut dhe hidroksidi i magnezit.

klorur zinku alkalik dhe hidroksid magnezi etj.

i formuar nga filmi i dendur mbrojtës. Efektive pengojnë korrozionin.

04. Mbrojtjen e mjedisit

Procesi i prodhimit nuk ka pluhur të çorganizuar dhe

emetimet, që është në përputhje me dyfishin kombëtar

objektivi i karbonit.

1
2
Degët e Kompanisë
1671689092123539
1671689150959057
1671689165244650
1671689182561773
Kontrollit të Cilësisë
11
22
33
44
Nderimet e kompanisë
1671689092123539
1671689150959057
1671689165244650
1671689182561773
Pyetjet dhe Përgjigjet e Konsumatorëve
    Nuk përputhej me asnjë pyetje!

HETIM

Kategoritë e nxehta