Të gjitha kategoritë
Rast

Gardhi i Ndërtesës Industriale

Koha: 2022-12-21 Goditjet: 53

Kapaciteti vjetor i prodhimit të amortizatorit PV të prodhuar nga Xinhuan është aktualisht mbi 1.2 milion njësi, kryesisht të eksportuara në Shtetet e Bashkuara. Klientët kryesorë janë 10 më të mirat në botë Nextracker, Arrayd, CITIC Bo dhe kompani të tjera të njohura. Ne prodhojmë më shumë se 20 lloje të amortizatorëve dhe mund të dizajnojmë dhe personalizojmë sipas nevojave të klientëve.

Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd. ndodhet në parkun industrial të Qarkut Pinglu, Yuncheng City, me asete totale prej 350 milionë juanë, mbulon një sipërfaqe prej 116,000 metrash katrorë, me një total prej 468 punonjësish.

Ajo është e angazhuar kryesisht në prodhimin e pjesëve të amortizatorëve auto dhe pjesëve të termocentralit fotovoltaik diellor, me një vlerë prodhimi vjetor prej 230 milionë juanë.

Është një ndërmarrje provinciale "katër të reja" të vogla dhe të mesme, provinciale "speciale, precize, speciale, të reja".

Është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë në nivel kombëtar dhe një ndërmarrje pilot e Ministrisë së Industrisë dhe Teknologjisë së Informacionit për integrimin e të dyjave.

Ajo është gjithashtu ndërmarrja e parë në provincën Shanxi e angazhuar në prodhimin e komponentëve të termocentralit fotovoltaik diellor.

Në vitin 2021, kompania ka përfunduar 184 MWp montime fotovoltaike dhe 1.61 milionë amortizues. Përveç furnizimit në tregun vendas, produktet tona eksportohen në SHBA, Australi, Brazil, Afrikën e Jugut dhe vende të tjera.

1
2
3
4

Kategoritë e nxehta