Të gjitha kategoritë
Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

Shtëpi> Rreth nesh > Profili i kompanisë

Profili i kompanisë

Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd., themeluar në vitin 1992, ishte renditur me sukses në Bordin e Ri të Tretë në 2021. Me një kapital të regjistruar prej 61.82 milion juanë, kompania mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 130000 katrore metra, ka asete fikse prej 250 milionë juanë, ka më shumë se 410 grupe të nivelit të lartë R&D, pajisje testimi dhe prodhimi, dhe një gjithëpërfshirës vjetor kapaciteti prodhues prej 200 milionë copë. Produktet janë të përfshira në industritë e automobilave, tekstilit, fotovoltaike dhe të tjera, dhe rrjeti i shitjeve rrezaton tregjet kombëtare dhe të huaja, duke formuar dy sisteme industriale të "industria e përpunimit dhe prodhimit preciz" dhe "fotovoltaik diellor industrisë".

Kategoritë e nxehta