Të gjitha kategoritë
Kllapa fikse për dysheme

Kllapa fikse për dysheme


Vendi i origjinës:Shanghai
Certifikim:Standardi OEKO-TEX 100
Sasia minimale Rendit:500kg
Details paketimit:3-8 kg për kuti
Koha për dorëzim:Të negociohet
Kushtet e pagesës:T/T, L/C e parevokueshme.
Aftësia furnizimit:10,000 ton në vit
HETIM
Aplikacion

Kllapa diellore PV është një mbajtëse speciale e krijuar për vendosjen, montimin dhe fiksimin e paneleve diellore në një sistem energjie diellore PV. Materialet e përgjithshme janë aliazh alumini, çeliku i karbonit dhe çelik inox. Si prodhues i montimeve diellore PV, materiali kryesor i montimeve tona PV është aliazh alumini.

01. Rezistenca ndaj korrozionit dhe jetë e gjatë

Rezistenca ndaj korrozionit mund të arrijë 10-20 herë më shumë se ajo e galvanizimit të zakonshëm me zhytje të nxehtë, 

dhe jeta e shërbimit mund të arrijë më shumë se 30 vjet në rrethana normale.

02. Performanca me kosto të lartë

Me performancë super të lartë, por çmimi është shumë më i ulët se çeliku inox dhe 

produkte të tjera të ngjashme.

03. Funksioni i vetëriparimit

Seksioni formohet automatikisht nga hidroksidi i zinkut,

klorur zinku alkalik dhe hidroksid magnezi etj.

e formuar nga filmi i dendur mbrojtës

Në fuqi

pengojnë korrozionin.

04. Mbrojtjen e mjedisit

Procesi i prodhimit nuk ka pluhur të çorganizuar dhe

emetimet, që është në përputhje me dyfishin kombëtar

objektivi i karbonit.

Përkthyer me www.Deepipedia/Translator (version falas)


3
1
Degët e Kompanisë
11
Shanxi Xinhuan Powder Metalurgy Co.
22
Shanxi Xinhuan Technology Co.


33
Ningbo Xinhuan Fluoroplastic Products Co.
44
Ningbo Xinhuan Fluoroplastics Products Co.
Kontrollit të Cilësisë
11
22
33
44
Nderimet e kompanisë
1671689092123539
1671689150959057
1671689165244650
1671689182561773
Pyetjet dhe Përgjigjet e Konsumatorëve
    Nuk përputhej me asnjë pyetje!

HETIM

Kategoritë e nxehta