Të gjitha kategoritë
Histori

Histori

1998

Në vitin 1998, këtu lindi Fabrika e Unazave të Pistonit Xinxia në Qarkun Pinglu, e cila filloi rrugën sipërmarrëse të jetës së Kryetarit Ren Zaiying.

2000

Pas më shumë se 2 vitesh punë të palodhur, kompania u themelua në dhjetor 2000 si Pinglu County Xinhuan Pixel Products Co.

Fotografia tregon zyrën e dytë dhe zonën e prodhimit të sipërmarrjes së biznesit.

2010
Shanxi Xinhuan Powder Metalurgy Co., Ltd: produkte metalurgjike pluhur amortizues
2014
Themelimi i Shanxi Xinhuan Technology Co.
2018
Inkorporuar më 5 nëntor 2010: Shanxi Xinhuan Powder Metalurgy Co.
2020
Themeluar Kompania e Teknologjisë dhe Tregtisë Fotovoltaike në Shanghai dhe zyrat në Chengdu dhe Pekin
1998
2000
2010
2014
2018
2020

Kategoritë e nxehta