Të gjitha kategoritë
kushineta PV

kushineta PV

Shtëpi> Produkte > kushineta PV

kushineta PV


Vendi i origjinës:Shanghai
Certifikim:Standardi OEKO-TEX 100
Sasia minimale Rendit:500kg
Details paketimit:3-8 kg për kuti
Koha për dorëzim:Të negociohet
Kushtet e pagesës:T/T, L/C e parevokueshme.
Aftësia furnizimit:10,000 ton në vit
HETIM
Aplikacion

Sistemi fotovoltaik është gjithmonë në pozicionin e duhur në lidhje me diellin, duke rritur kështu prodhimin e energjisë së pastër me rreth disa shtresa. Për të konfirmuar funksionimin afatgjatë të sistemit pa mirëmbajtje në mjedise të ashpra, kërkoheshin kushinetat e thjeshta plastike inxhinierike Nomil, kushinetat sferike dhe sisteme lineare. Meqenëse sistemi shpesh ndërtohet në vende të largëta pa personel në vend, fokusi i zhvilluesve gjatë zhvillimit të sistemit ishte në qëndrueshmërinë dhe funksionimin pa mirëmbajtje. Vendi ku është instaluar sistemi diellor është gjithashtu më i thatë, si dhe ambienti shpesh përmban rërë dhe pluhur të imët. Ekziston gjithashtu nevoja që kushinetat plastike të funksionojnë siç duhet nën dallime relativisht të mëdha të temperaturës.


1
2
Degët e Kompanisë
11
Shanxi Xinhuan Powder Metalurgy Co.
22
Shanxi Xinhuan Technology Co.


33
Ningbo Xinhuan Fluoroplastic Products Co.
44
Ningbo Xinhuan Fluoroplastics Products Co.
Kontrollit të Cilësisë
11
22
33
44
Nderimet e kompanisë
1671689092123539
1671689150959057
1671689165244650
1671689182561773
Pyetjet dhe Përgjigjet e Konsumatorëve
    Nuk përputhej me asnjë pyetje!

HETIM

Kategoritë e nxehta