Të gjitha kategoritë
Shufra shtytëse PV elektrike

Shufra shtytëse PV elektrike

Shtëpi> Produkte > Shufra shtytëse PV elektrike

Shufra shtytëse PV elektrike


Vendi i origjinës:Shanghai
Certifikim:Standardi OEKO-TEX 100
Sasia minimale Rendit:500kg
Details paketimit:3-8 kg për kuti
Koha për dorëzim:Të negociohet
Kushtet e pagesës:T/T, L/C e parevokueshme.
Aftësia furnizimit:10,000 ton në vit
HETIM
Aplikacion

Aktivizuesi elektrik është një pajisje lëvizëse elektrike që transformon lëvizjen rrotulluese të një motori elektrik në lëvizjen reciproke lineare të një aktivizuesi. Mund të përdoret në një sërë procesesh të thjeshta ose komplekse si një makineri ekzekutive për të arritur kontrollin në distancë, kontrollin e centralizuar ose kontrollin automatik. Mekanizmi linear i lëvizjes Aktivizuesi elektrik, mekanizmi linear i drejtimit të aktivizuesit elektrik parimi i punës i motorit pas reduktimit të marsheve, drejtoni një palë dado me vidë. Lëvizja rrotulluese e motorit në lëvizje lineare, përdorimi i motorit përpara dhe mbrapa për të përfunduar veprimin e aktuatorit. Të tilla si përmes një sërë levash, lëkundësi ose shufra lidhëse dhe mekanizma të tjerë mund të kompletojnë rrotullimin, lëkundjen dhe veprime të tjera komplekse. Duke ndryshuar gjatësinë e krahut të forcës së levës, goditja mund të rritet ose zmadhohet.


1
4
Degët e Kompanisë
11
Shanxi Xinhuan Powder Metalurgy Co.
22
Shanxi Xinhuan Technology Co.


33
Ningbo Xinhuan Fluoroplastic Products Co.
44
Ningbo Xinhuan Fluoroplastics Products Co.
Kontrollit të Cilësisë
11
22
33
44
Nderimet e kompanisë
1671689092123539
1671689150959057
1671689165244650
1671689182561773
Pyetjet dhe Përgjigjet e Konsumatorëve
    Nuk përputhej me asnjë pyetje!

HETIM

Kategoritë e nxehta