Të gjitha kategoritë

Xinhuan Produkte

RRETH

RRETH Shanxi Xinhuan

E themeluar në 1992

Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd., themeluar në vitin 1992, u rendit me sukses në Bordin e Tretë të Ri në 2021.......

Mëso më shumë

Xinhuan Rast

Formimi i dy sistemeve industriale të "industrisë së përpunimit dhe prodhimit të saktë" dhe "industrisë fotovoltaike diellore".

Nderi i Xinhuan

Lexo më shumë
6
5
4
3
2
1

Merrni tonat Përditësimet e fundit të lajmeve

 • Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co. LTD website i ri në internet!
  2021-02-04
  Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co. LTD website i ri në internet!

  Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd. është një ndërmarrje e teknologjisë së lartë që fokusohet në R & D, prodhimin dhe shitjet e pjesëve të automjeteve. Produktet kryesore janë: pjesë metalurgjike pluhur, shufra lidhëse amortizator, kushinetë, pjesë fluoroplastike, fotovolt...

  Lexo më shumë
 • Prodhimi preciz
  2021-10-13
  Prodhimi preciz

  Shanxi Xinhuan Precision Manufacturing Co., Ltd., themeluar në vitin 1992, u rendit me sukses në Bordin e Tretë të Ri në vitin 2021. Me një kapital të regjistruar prej 61.82 milionë juanë, kompania mbulon një sipërfaqe prej më shumë se 130000 metra katrorë, ka asete fikse të 2...

  Lexo më shumë

Kategoritë e nxehta